Advies & maintenance

Een opvolging van A-tot-Z

Een project is nooit af, maar evolueert met de tijd

MAS-Energy hecht er veel waarde aan om een complete service aan haar klanten te bieden. Ons team bestudeert, adviseert en implementeert de oplossingen die het beste aan uw behoeften voldoen. Om een duurzame relatie met jullie te bouwen, maar ook voor de continuïteit van het project, bieden we onderhoud aan voor jullie laders en/of batterijen.

  • Batterijinspectie
  • Risicoanalyse
  • Technisch onderzoek
  • Ontwatering
  • Snelle interventie

Waarom beroep doen op MAS?

We analyseren grondig uw elektrische behandelingsapparatuur en laadsystemen om een uitgebreid rapport op te stellen, zodat we precies op uw behoeften kunnen inspelen.

Je energieadviseur aan boord

Wat je project ook is, onze ingenieurs en technici staan klaar om je te adviseren.

Onze expertise tot uw beschikking

Met 30 jaar ervaring in de wereld van lading en batterijen kunnen we je helpen de juiste oplossing te vinden voor jouw behoeften.

Maintenance

Strikte monitoring van de evolutie van uw energie-infrastructuren. Informatie wordt altijd transparant gerapporteerd.

Veiligheid

Dankzij ons advies en onze onderhoudsdiensten kunnen we de veiligheid van onze producten garanderen.

Extra diensten

Maatwerkontwerpen

We ontwerpen op maat gemaakte metalen constructies om aan uw behoeften te voldoen.

Opleidingen

MAS-Energy biedt uitgebreide opleidingen over hoogtechnologische laders en batterijen.

Onze bedrijssectoren

Zij vertrouwen ons

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem nu contact met ons op

Ontmoet onze experts en krijg zo gratis advies!

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het opladen en opslaan van energie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

 We stellen onze expertise ter beschikking om uw logistieke operaties te optimaliseren, met name door de levensduur van batterijen te maximaliseren. We zijn gespecialiseerd in de installatie van Fronius-opladers.

Ons doel is om u een complete service te bieden, van de technische studie tot de installatie van oplaad- en energieopslagsystemen die aan uw behoeften voldoen. Daarnaast garanderen we het onderhoud van uw machines om machinestoringen en recurrente investeringen te beperken.

Wij zijn de officiële partners van Fronius in België. In het bijzonder ontwikkelen we de activiteit "Perfect Charging", waarbij we een breed gamma laders aanbieden die technologisch aan de top staan. 

De lader van Fronius is uitgerust met de RI-technologie, die de interne weerstand van de batterij meet. De lader beoordeelt de ladingstoestand en temperatuur van de batterij om de juiste stroom bij de juiste spanning te injecteren. De laadcurve wordt dus gemoduleerd om laadpieken en oververhitting van de batterij te beperken.

Met andere woorden, de Fronius-lader zorgt voor uw batterij (en dus uw machine) door de levensduur met 25% te verlengen en de laadtemperatuur tot 35°C te verminderen.

Wat betreft materiaalhandling biedt loodzuuraccu's aanzienlijke voordelen vanwege hun gewicht. Machines moeten soms lasten tot wel 2000 kg tillen. De loodzuuraccu kan dit gewicht compenseren door als contragewicht te fungeren, waardoor de machine niet kantelt.

Een ander voordeel is dat hij een hoge stroom kan leveren met minder risico.

M.A.S. Energy is een bedrijf op mensenmaat en wordt gekenmerkt door een gepassioneerd team met unieke expertise, een globale visie, op maat gemaakte en innovatieve oplossingen, en hoogwaardige service.

We bieden oplossingen op maat met de hoogste efficiëntie, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van onze laders en batterijen.