UW EXPERTPARTNER VOOR ENERGIEOPSLAG

Onze 30 jaar expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden met de nieuwste technologieën. We combineren het maximaliseren van de levensduur van de batterij met het minimaliseren van onze interventies en uw energiekosten

Vraag uw gratis analyse aan
Fronius Lader

Fronius Perfect Charging laders bieden een optimale lading door de spanningen en capaciteiten perfect af te stemmen op al uw machines.

Batterijen tracties

De kracht achter elke beweging met een reeks hoogwaardige batterijen met TAB-, Fullriver- en Edrive-technologieën.

Energie Hub

De energy hub-oplossing, de sleutel tot een betrouwbare en duurzame stroomvoorziening voor uw machines, aangepast aan al uw energiebehoeften

Onze bedrijssectoren

Over MAS

Manutention Assistance Services SA werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Léopold JACQUES. Het in Luik gevestigde bedrijf biedt uitgebreide technische oplossingen voor het opslaan van energie en het opladen van batterijen voor hefwerktuigen.

Wij streven ernaar om de referentiebedrijf te worden op het gebied van geïntegreerde energieoplossingen en hechten grote waarde aan klantenadvies, expertise en kwaliteit.

Samen werken we aan een duurzame toekomst waarin uw bedrijf soepel en efficiënt kan blijven opereren.

Energiebesparing en langdurige prestaties

Bij MAS Energy zijn we toegewijd aan het maximaliseren van de levensduur van uw loodzuur batterijen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het onderhoud van elektrische opslagsystemen voor behandelingsapparatuur en Fronius laders, zorgen wij voor een efficiënte werking.

Dankzij RI-technologie en een efficiëntie van 89% leidt ons werk tot aanzienlijke besparingen.

  • 34% minder energieverbruik en CO2-uitstoot
  • 70% minder waterverbruik
  • Aanzienlijke vermindering (tot 50%!) van natuurlijke erosie van de platen
  • Verleng de levensduur van uw batterijen dankzij de corrigerende curves van Fronius laders

Investeer in snel en efficiënt onderhoud - uw machines zullen er de vruchten van plukken!

Ze raden ons na

Jason Dupuis - Safran

MAS is een betrouwbare partner voor industriële batterijen. Een team van experts dat een veelzijdige service biedt met een uitstekend reactievermogen.

Ze raden ons na

Essity

MAS Energy heeft op deze project een uitstekend veiligheidsniveau laten zien. De technici hielden zich aan de veiligheidsinstructies, de collectieve bescherming was goed geregeld, de werknemers droegen hun persoonlijke beschermingsmiddelen op de juiste manier en de locatie werd netjes schoongehouden.

Ze raden ons na

Materne Confilux - Floreffe

De laders die we hebben aangeschaft zijn uitzonderlijke allrounders gebleken, geschikt voor alle hefmachines en accutypes die ik gebruik. Mijn aankoop van een dozijn laders heeft mijn laadsystemen verbeterd, waardoor elke dag efficiënter en probleemlozer verloopt. Hun onwrikbare betrouwbaarheid en kwaliteitsprestaties hebben me tijd en geld bespaard.

Ze raden ons na

Comber - Thomas Chalant

"Eerste Fronius Perfect Charging laders gekocht in 2016 om te testen en sindsdien is de vraag nooit meer gesteld. Betrouwbaarheid, energiebesparing en lange levensduur van de batterij. Comber is overtuigd en 100% tevreden. Bedankt MAS Energie"

Zij vertrouwen ons

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem nu contact op met ons

Ontmoet onze experts en krijg zo gratis advies!
Contact

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het opladen en opslaan van energie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

 We stellen onze expertise ter beschikking om uw logistieke operaties te optimaliseren, met name door de levensduur van batterijen te maximaliseren. We zijn gespecialiseerd in de installatie van Fronius-opladers.

Ons doel is om u een complete service te bieden, van de technische studie tot de installatie van oplaad- en energieopslagsystemen die aan uw behoeften voldoen. Daarnaast garanderen we het onderhoud van uw machines om machinestoringen en recurrente investeringen te beperken.

Wij zijn de officiële partners van Fronius in België. In het bijzonder ontwikkelen we de activiteit "Perfect Charging", waarbij we een breed gamma laders aanbieden die technologisch aan de top staan. 

De lader van Fronius is uitgerust met de RI-technologie, die de interne weerstand van de batterij meet. De lader beoordeelt de ladingstoestand en temperatuur van de batterij om de juiste stroom bij de juiste spanning te injecteren. De laadcurve wordt dus gemoduleerd om laadpieken en oververhitting van de batterij te beperken.

Met andere woorden, de Fronius-lader zorgt voor uw batterij (en dus uw machine) door de levensduur met 25% te verlengen en de laadtemperatuur tot 35°C te verminderen.

Wat betreft materiaalhandling biedt loodzuuraccu's aanzienlijke voordelen vanwege hun gewicht. Machines moeten soms lasten tot wel 2000 kg tillen. De loodzuuraccu kan dit gewicht compenseren door als contragewicht te fungeren, waardoor de machine niet kantelt.

Een ander voordeel is dat hij een hoge stroom kan leveren met minder risico.

M.A.S. Energy is een bedrijf op mensenmaat en wordt gekenmerkt door een gepassioneerd team met unieke expertise, een globale visie, op maat gemaakte en innovatieve oplossingen, en hoogwaardige service.

We bieden oplossingen op maat met de hoogste efficiëntie, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van onze laders en batterijen.