Batterijen die passen bij uw machines

Tractiebatterijen geselecteerd voor optimale prestaties

Bij MAS Energy begrijpen we dat elk materiaalbehandelingsbedrijf specifieke behoeften heeft. Daarom bestuderen we zorgvuldig je behoeften en selecteren we de batterijcellen die qua werking en afmetingen bij je machines passen.

Onze expertise garandeert maximale prestaties en een langere levensduur voor uw intern transportmaterieel. Neem vandaag nog contact met ons op om een batterijoplossing op maat van uw bedrijf te bespreken.

Onze aanpak op maat voor tractiebatterijen

Grondige analyse van de behoeften

Wij geloven in het belang van een grondig begrip van uw behoeften voordat we de juiste oplossing aanbevelen. Ons ervaren team analyseert de werking van uw transportmachines, hun afmetingen, werkcycli en andere belangrijke factoren.

Zorgvuldige selectie van batterijcellen

Zodra we een duidelijk beeld hebben van het probleem, selecteren we de juiste batterijcellen en/of accubox. Zodra we een duidelijk beeld hebben van het probleem, selecteren we de juiste batterijcellen en/of accubox. We hebben een uitgebreid assortiment hoogwaardige batterijcellen van merken als TAB, Edrive en Fullriver. Dankzij onze expertise en diepgaande productkennis kunnen we de juiste cellen voor jouw toepassing adviseren.

Optimale capaciteitsbepaling

We houden rekening met de specifieke afmetingen van uw transportmachines om ervoor te zorgen dat de batterij perfect past. Dimensionering is essentieel om ervoor te zorgen dat de elektrische accu's goed functioneren en soepel integreren in de batterijcompartiment van uw transportmachines.

Maximaliseren van prestaties en duurzaamheid

Ons belangrijkste doel is om u een batterijoplossing te bieden die de prestaties van uw materiaalhandlingmachines maximaliseert en tegelijkertijd hun levensduur verlengt. We zorgen ervoor dat de gekozen batterij past bij de werkbelasting en logistieke werkomstandigheden van uw bedrijf.

Een vertrouwde partner voor uw behoeften aan tractiebatterijen

Door voor MAS Energy te kiezen, kiest u voor een betrouwbare partner die zich inzet om op maat gemaakte tractiebatterijoplossingen te leveren die aan uw behoeften voldoen. Onze expertise, aandacht voor details en inzet voor klanttevredenheid maken ons de ideale keuze voor uw tractiebatterij behoeften.

Aanvullende diensten

De geschikte lader

Een aangepaste lader om de levensduur en prestaties van batterijen te maximaliseren. We zijn door Fronius, de technische marktleider, aangesteld als officiële importeur in België.

MAATWERKONTWERPEN

We ontwerpen op maat gemaakte metalen constructies om aan uw behoeften te voldoen.

Atex- en en-montage

Installatie van laders en batterijen die conform zijn met de veiligheidsnormen in de zone

Maintenance

We bieden ook batterijonderhoud en -reparaties om de levensduur van de batterij te verlengen en het aantal storingen te verminderen.

Onze bedrijssectoren

Zij vertrouwen ons

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Neem nu contact met ons op

Ontmoet onze experts en krijg zo gratis advies!

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het opladen en opslaan van energie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

 We stellen onze expertise ter beschikking om uw logistieke operaties te optimaliseren, met name door de levensduur van batterijen te maximaliseren. We zijn gespecialiseerd in de installatie van Fronius-opladers.

Ons doel is om u een complete service te bieden, van de technische studie tot de installatie van oplaad- en energieopslagsystemen die aan uw behoeften voldoen. Daarnaast garanderen we het onderhoud van uw machines om machinestoringen en recurrente investeringen te beperken.

Wij zijn de officiële partners van Fronius in België. In het bijzonder ontwikkelen we de activiteit "Perfect Charging", waarbij we een breed gamma laders aanbieden die technologisch aan de top staan. 

De lader van Fronius is uitgerust met de RI-technologie, die de interne weerstand van de batterij meet. De lader beoordeelt de ladingstoestand en temperatuur van de batterij om de juiste stroom bij de juiste spanning te injecteren. De laadcurve wordt dus gemoduleerd om laadpieken en oververhitting van de batterij te beperken.

Met andere woorden, de Fronius-lader zorgt voor uw batterij (en dus uw machine) door de levensduur met 25% te verlengen en de laadtemperatuur tot 35°C te verminderen.

Wat betreft materiaalhandling biedt loodzuuraccu's aanzienlijke voordelen vanwege hun gewicht. Machines moeten soms lasten tot wel 2000 kg tillen. De loodzuuraccu kan dit gewicht compenseren door als contragewicht te fungeren, waardoor de machine niet kantelt.

Een ander voordeel is dat hij een hoge stroom kan leveren met minder risico.

M.A.S. Energy is een bedrijf op mensenmaat en wordt gekenmerkt door een gepassioneerd team met unieke expertise, een globale visie, op maat gemaakte en innovatieve oplossingen, en hoogwaardige service.

We bieden oplossingen op maat met de hoogste efficiëntie, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van onze laders en batterijen.