Hub énergétique

Une solution clefs sur porte

MAS Energy vous offre la possibilité d’installer votre hub énergétique regroupant des panneaux photovoltaïques, des batteries pour le stockage et des chargeurs performants. Nous concevons et installons, une station de charge de batterie mobile protégée des intempéries.

Les principaux avantages du MAS Energy Hub

Gain d’espace

Libérez vos espaces. La station est conçue pour une utilisation extérieure et résistante aux conditions défavorables et aux intempéries (version ignifugée). Contactez nos experts et bénéficiez rapidement d’une solution pour libérer votre espace intérieur.

Auto-suffisance

La combinaison des panneaux photovoltaïques, des batteries et des chargeurs vous offre une solution complète.
De plus, la technologie Fronius permet d’optimiser la charge et le cycle d’opération de vos équipements électriques ce qui vous rend le plus autonome possible.

Station mobile

Plus besoin de permis d’urbanisme avec notre station mobile dépourvue d’implantation de structures au sol.

Services complémentaires

Conceptions personnalisées

Nous concevons des montages métaliques sur mesure afin de nous adapter à votre réalité.

Formations

MAS-Energy donne des formations complètes sur les chargeurs et batteries de haute technologie.

Onze bedrijssectoren

Zij vertrouwen ons

Intéressez par nos produits ?

Contactez-nous dès maintenant

Échangez avec nos experts et profitez de votre devis gratuit !

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het opladen en opslaan van energie, aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

 We stellen onze expertise ter beschikking om uw logistieke operaties te optimaliseren, met name door de levensduur van batterijen te maximaliseren. We zijn gespecialiseerd in de installatie van Fronius-opladers.

Ons doel is om u een complete service te bieden, van de technische studie tot de installatie van oplaad- en energieopslagsystemen die aan uw behoeften voldoen. Daarnaast garanderen we het onderhoud van uw machines om machinestoringen en recurrente investeringen te beperken.

Wij zijn de officiële partners van Fronius in België. In het bijzonder ontwikkelen we de activiteit "Perfect Charging", waarbij we een breed gamma laders aanbieden die technologisch aan de top staan. 

De lader van Fronius is uitgerust met de RI-technologie, die de interne weerstand van de batterij meet. De lader beoordeelt de ladingstoestand en temperatuur van de batterij om de juiste stroom bij de juiste spanning te injecteren. De laadcurve wordt dus gemoduleerd om laadpieken en oververhitting van de batterij te beperken.

Met andere woorden, de Fronius-lader zorgt voor uw batterij (en dus uw machine) door de levensduur met 25% te verlengen en de laadtemperatuur tot 35°C te verminderen.

Wat betreft materiaalhandling biedt loodzuuraccu's aanzienlijke voordelen vanwege hun gewicht. Machines moeten soms lasten tot wel 2000 kg tillen. De loodzuuraccu kan dit gewicht compenseren door als contragewicht te fungeren, waardoor de machine niet kantelt.

Een ander voordeel is dat hij een hoge stroom kan leveren met minder risico.

M.A.S. Energy is een bedrijf op mensenmaat en wordt gekenmerkt door een gepassioneerd team met unieke expertise, een globale visie, op maat gemaakte en innovatieve oplossingen, en hoogwaardige service.

We bieden oplossingen op maat met de hoogste efficiëntie, dankzij de ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid van onze laders en batterijen.